Kalevalakoru Suomi
"Olemme olleet tyytyväisiä Tumplateen, jonka käyttö on intuitiivista ja helppoa, ja mahdollistaa brändi-ilmeen mukaisten, laadukkaiden videosisältöjen tuottamisen koko käyttäjätiimillemme. "
BRAND / SOCIAL MEDIA / STORE DISPLAYS

Kalevalakoru Suomi

Kalevala Koru on pitkän historian omaava, kotimainen ja rakastettu korutalo, joka työllistää merkittävän osan suomalaisista kultasepistä sekä korualan ammattilaisista. Kalevala Korun tärkeimpiä arvoja ovat kotimainen, ympäristöä säästävä valmistus sekä hyvän tekeminen – erityisesti naisten ja lasten tukeminen. Nämä arvot näkyvät kaikessa yrityksen toiminnassa, markkinointi mukaan lukien.

Challenge

Haasteena Kalevalan markkinointitiimillä oli liikkuvan sisällön tuottamisen kankeus. Liikkuvaa kuvaa ei ollut mahdollista tuottaa adhoc-tyyppisesti inhousena, vaan materiaalit tuli aina tilata yhteistyökumppaneilta.

Approach

Aiemmin kaikki videomateriaalien versioinnit tapahtuivat yhteistyökumppanien kautta, mikä toi prosessiin lisää välikäsiä ja näin ollen myös reaktiivisuus kärsi.

Solution

Kalevalalla oli selkeä tarve, johon Tumplate vastasi täydellisesti. Loimme kaksi täysin kustomoitua Tumplate-pohjaa tiimin käyttöön. Ensimmäinen pohja on rakennettu esimerkissä näkyvän kehysgrafiikan ympärille. Sen avulla kehysten väriä ja muotoa on helppo versioida tarpeen mukaan tekstien ja kuvien ohella. Toinen pohja on tarkoitettu asiakaskokemusten esittämiseen. Nyt Kalevalan tiimi pystyy itse versioimaan materiaaleja eri kuvasuhteille ja kestoversioille. Kalevala käyttää Tumplatea kuukausittain ja julkaisee materiaaleja sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä sekä DOOH-mainonnassa.

Tumplaten käyttö mahdollistaa meille aiempaa nopeamman ja ketterämmän videosisältöjen versioinnin. Käytämme Tumplatea niin taktisten viestien videoihin, kuin brändillisten sisältöjen tuottamiseen. Olemme olleet tyytyväisiä Tumplateen, jonka käyttö on intuitiivista ja helppoa, ja mahdollistaa brändi-ilmeen mukaisten, laadukkaiden videosisältöjen tuottamisen koko käyttäjätiimillemme. Tumplate on myös jatkuvasti kehittänyt palveluaan ja olemme voineet ottaa muutoksia lennossa käyttöömme.

KALEVALAKORU

Get weekly marketing tips to your inbox!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.