Kiinteistömaailma
"Tumplaten avulla tunnistaa heti, kun kohdetta myy tai mihin joukkueeseen välittäjä kuuluu."
SOCIAL MEDIA / DOOH DISPLAYS / BRAND / DIGITAL SIGNAGE

Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma on kauppamääriltään Suomen suurin kiinteistönvälitysketju. Yrityksellä on reilu 600 välittäjää ympäri Suomen ja lisäksi se tarjoaa palveluitaan myös Baltian maissa. Kiinteistömaailma haluaa näyttäytyä ulospäin ammattimaisena ja luotettavana alan edelläkävijänä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi myös viestinnän tulee olla laadukasta, yhtenäistä ja uskottavaa, sekä samalla myös kohdennetusti jokaisen välittäjän omaa asiakaskuntaa puhuttelevaa.

Challenge

Kiinteistömaailman haasteena koko ajan kehittyvissä digitaalisissa kanavissa oli brändin hallinta satojen välittäjien ja heidän omien some-tilien kesken. Materiaalin tuotanto oli myös melko raskasta ja vei liikaa resursseja itse myynnistä.

Approach

Kiinteistömaailman markkinointitiimi hoitaa konsernitason markkinoinnin ja sisältöjen tuottamisen, mutta jokainen välittäjä hoitaa myynnin ohella omien kohteiden sekä henkilöbrändin markkinoinnin. Tämän myötä satojen välittäjien kesken oli käytössä yhtä monta näkemystä ja tapaa tehdä sisältöjä, mikä ei puolestaan tukenut parhaalla mahdollisella tavalla brändin yhtenäisyyttä. Päätavoitteena Kiinteistömaailmalla oli yhtenäinen sisällöntuotanto välittäjien keskuudessa antaen heille mahdollisuuden kuitenkin keskittyä ydinbisnekseen. Sisältöjen tulisi tukea brändin visuaalisen ilmeen lisäksi myös ydinviestejä ja keskeisiä sisältöjä.

Solution

Tumplaten asisantunteva tiimi suunnitteli asiakkaan brändin, tarpeiden ja toiveiden pohjalta kolme erilaista Tumplate-pohjaa. Keskityimme suunnittelutyössä erityisen paljon suureen käyttäjämäärään sekä helppokäyttöiyyteen, jotta jokainen osaamistasosta riippumatta pystyy tuottamaan sisältöjä ilman päänvaivaa. Käyttöönottovaiheessa järjestettiin kaksi käyttöönottokoulutusta sekä tarjoamme jatkuvan käyttäjätuen kaikille käyttäjille. Tumplaten brändipohjat ovat luotu varmistamaan brändin toistuminen kaikissa materiaaleissa sekä tukemaan myös viestisisällön tuottamista tehokkaasti. Näin ollen 120 kiinteistönvälittäjää ottivat vaivattomasti Tumplaten käyttöönsä ja sen avulla he pystyvät keskittymään omaan ydinbisnekseensä. Tällä hetkellä kuukausittainen sisällöntuotanto hipoo 500 brändättyä sisältöä. Välittäjät ovat ottanet Tumplaten aktiivisesti käyttöön ja laadukkaita asuntojen myynti-ilmoituksia ja muita sisältöjä useisiin eri kanaviin syntyy lähes viisisataa kuukaudessa.

​​”Tumplate on kaikkien Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvien asuntomyymälöiden käytössä, kun he tekevät dynaamista sisältöä paikallisesti, niin someen kuin esimerkiksi myymälöiden ikkunoiden diginäytöillekin. Yhdessä graafikoittemme ja Tumplaten kanssa tehdyt Kiinteistömaailma-pohjat työvälineessä varmistavat sen, että brändi-ilme pysyy linjakkaana ja yhteneväisenä, vaikka jokainen postaus onkin erilainen. Kymmenestä sekunnista puoleen minuuttiin kestävissä videoissa esiteltävät kohteet ja kiinteistönvälittäjät ovat jokainen uniikkeja, mutta Tumplaten avulla tunnistaa heti, kun kohdetta myy tai mihin joukkueeseen välittäjä kuuluu.”

– Taina Mustamo, Head of Marketing and Communications at Kiinteistömaailma

Get weekly marketing tips to your inbox!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.