Minutes to read:
3
January 23, 2024
lukuaika:
3
Minuuttia
23.1.2024
Sosiaalinen media
Sisällöntuotanto

Digitaalinen ensivaikutelma syntyy vain kerran

Kiinteistönvälitysala kohtaa ainutlaatuisen haasteen monikanavaisessa sisällöntuotannossa alan valtavan sisältömäärän takia. Nopeasti pyörivät kohde julkaisut ja alan muuttuvat trendit luovat viestintä paineen johon jokaisen välittäjän ja toimiston täytyy pystyä vastaamaan.

Käytössä on usein valtava määrä erilaisia digitaalisia kanavia, kuten näyteikkunat, aulatilat, takahuoneen näyttö ja usein monta sosiaalisen median kanavaa, kaikki vaativat eri kokoisia, pituisia ja tiedosto muotoisia sisältöjä. Kaiken lisäksi näiden on noudatettava tiukasti brändi ohjeistuksia, jotka on määritelty franchising-sopimuksessa. Monilla toimistoilla ei ole resursseja tai taloudellista mahdollisuutta palkata graafista suunnittelijaa mutta on kova paine luoda lisää sisältöä. Asiakkaan Digitaalinen ensivaikutelma syntyy vain kerran ja ammattimainen brändinmukainen sisältö voi vaikuttaa potentiaalisen asiakkaan välittäjän valintaan.


Tässä vinkkejä sisällöntuotanto arjen tehostamiseen

1. Sisällöntuotannon aikataulutus:

Laadi aikataulu sisällöntuotannolle, jossa määritellään eri kanaville tarkoitetut sisällöt ja niiden julkaisuajankohdat. Näin varmistetaan, että sisältö on aina ajantasaista eikä resursseja käytetä turhaan. Tämän perus aikataulun päälle voit rakentaa kohde julkaisuja sitten huoletta ja nopeallakin aikataululla.

2. Sisällöntuotanto yhteisöllisesti:

Hyödynnä kiinteistönvälitys organisaation sisäistä osaamista ja kannusta välittäjiä osallistumaan sisällöntuotantoon. Esimerkiksi voit järjestää koulutuksia tai työpajoja, joissa jaetaan vinkkejä tehokkaaseen sisällöntuotantoon.

3. Sisällöntuotanto ulkoistettuna palveluna:

Mikäli resurssit ovat rajalliset, harkitse sisällöntuotannon ulkoistamista. Voit palkata freelancereita tai käyttää palveluita, kuten Fiverr tai Upwork, löytääksesi edullisia mutta laadukkaita sisällöntuottajia, toki nämä vaativat myös aikaa ja resursseja.

4. Käyttäjä Generoitu sisältö eli UGC

Kannusta asiakkaita, kiinteistön omistajia ja muita sidosryhmiä jakamaan omia kuviaan ja kokemuksiaan kiinteistöistään. Tämä luo aitoutta ja helpottaa sisällöntuotantoa samalla, kun se sitouttaa yleisöä.

5. Yhteistyö muiden toimistojen kanssa:

Osallistu yhteistyöhön muiden kiinteistönvälitystoimistojen kanssa, jotta voit jakaa sisältöä ja vähentää yksittäisen toimiston sisällöntuotanto painetta. Tällainen verkostoyhteistyö voi tuoda myös uusia näkökulmia ja ideoita.

6. Kanava tietoisuus

Suunnittele tarkasti, miten ja milloin käytät eri sosiaalisen median kanavia. Jokaisella kanavalla on oma yleisönsä, ominaisuutensa ja kuvasuhteensa. Esimerkiksi Instagram voi toimia visuaalisesti houkuttelevien kiinteistö kuvien jakamiseen, kun taas LinkedIn tarjoaa mahdollisuuden jakaa ammatillista sisältöä ja verkostoitua.

7. Yhteistyö paikallisten vaikuttajien kanssa:

Harkitse yhteistyötä paikallisten vaikuttajien kanssa, kuten paikallisten bloggaajien tai somepersoonien. Heidän seuraajakuntansa voi tuoda lisänäkyvyyttä, ja ennen kaikkea yhteistyö helpottaa sisällöntuotantoa.

8. Uusiutuvat sisältö konseptit:

Kehitä kestäviä ja uusiutuvia sisältö konsepteja, jotka voivat toistua säännöllisesti. Esimerkiksi viikoittainen "Kiinteistövinkki" tai kuukausittainen "Taustalla kiinteistössä" -sarja voi tarjota jatkuvaa ja odotettua sisältöä.

9. Käytä hyväksi käyttäjäpalaute:

Pyydä asiakkailta ja seuraajilta palautetta sisällöstä ja käytä sitä parantaaksesi tulevia julkaisuja. Asiakkaiden kommentit voivat antaa arvokasta tietoa siitä, millaista sisältöä he todella haluavat nähdä.

10. Tutustu AI-avusteiseen sisällöntuotantoon:

Kokeile tekoälyyn perustuvia työkaluja, jotka voivat auttaa sinua nopeasti luomaan laadukasta sisältöä. Esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmat voivat automatisoida kuvien muokkauksen ja optimoinnin eri kanaviin.

Nämä vinkit sisältö vinkit auttavat jatkuvaan sisällöntuotantoon ja Tumplate auttaa pitämään sisällön hyvännäköisenä, uskottavana ja laadukkaana.

Tumplaten avulla voit luoda eri resoluutioita ja kuvasuhteita digitaalisten näyttöjen ja sosisaalisen median tarpeisiin yhdellä sisään syötetyllä sisällöllä. Tumplaten automaatio hoitaa loput. Automaatio reagoi myös sisältötarpeisiisi tarjoamalla vaihtoehtoisia videon pituuksia samalle sisällölle, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi, kaikki elementit reagoivat automaattisesti pituuden muuttamiseen.

Tumplate mahdollistaa säännöllisten brändinmukaisten päivitysten tekemisen kaikkiin kanaviin ilman, että sinun tarvitsee olla graafinen suunnittelija, osata Hex koodeja, tietää mitään fonteista tai hahmottaa mikä kuvasuhde on mikäkin.


Ota yhteyttä ja katsotaan teille sopiva ratkaisu!

Author

Tumplate

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back