Viimeisimmät julkaisut

Digital Signage

Mitä on Digital Signage?

Digital Signage tarkoittaa digitaalisten näyttöjen, kuten LCD-, LED- tai projisointinäyttöjen, käyttämistä dynaamisen sisällön toistamiseen. Tämä sisältö voi sisältää tekstiä, kuvia, videoita ja interaktiivisia elementtejä. Toisin kuin perinteiset staattiset kyltit, digitaaliset näytöt mahdollistavat reaaliaikaiset päivitykset ja mukauttamisen, tarjoten dynaamisen ja osallistavan tavan viestiä tietoa.

Lue lisää
Digital Signage

Digital Signage trendit 2024

Vuorovaikutteiset kokemukset pitävät pintansa ja jatkavat kasvuaan maailmalla. Tähän kuuluvat kosketusnäytöt, eleohjaus ja lisätty todellisuus. Suomessa jatkuu vuorovaikutteisten digitaalisten näyttösovellusten kasvu jotka kasvattavat käyttäjien ja yritysten vuorovaikutusmahdollisuuksia.

Lue lisää
Markkinointi

Kuinka brändivideo voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoista

Brändivideot ovat yksi tehokkaimmista tavoista erottua kilpailijoista ja luoda vahva brändi-imago.

Lue lisää
Sosiaalinen media

Kuinka käyttää Instagram-videota markkinoinnissa?

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja lisätä brändin tunnettuutta. Instagram-videot ovat erinomainen tapa markkinoida tuotteita ja palveluita, sillä ne ovat visuaalisesti houkuttelevia ja sitouttavia. Nykyisessä hektisessä sosiaalisen median ympäristössä, jossa meistä jokainen kuluttaa päivittäin paljon sisältöä, on tärkeää, että oma sisältö pysäyttää some skrollailijan.

Lue lisää
Sosiaalinen media

4 syytä, miksi some sisältösi ei toimi (ja miten korjata se)

Tuntuuko sosiaalisen median tulosten saaminen vaikealta ja syyt jäävät hämärän peittoon?Tässä 4 yleisintä virhettä joita sosiaalisen median sisällöntuottajat ja markkinoijat tekevät.

Lue lisää
Sosiaalinen media

Kuinka usein sosiaalisessa mediassa tulisi julkaista?

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita sosiaalisen median markkinoijilla ja sisällöntuottajilla on "kuinka usein minun pitäisi julkaista kullakin alustalla ?" Tähän ei ole yhtä vastausta, koska julkaisutaajuus eri sosiaalisilla medioilla vaihtelee alustan ja kohdeyleisön mukaan.

Lue lisää
Sosiaalinen media

Löydä videon voima sitouttamisen ja konversioiden kasvattamiseen

Katsojat muistavat 95% viestistä, kun he katsovat sen videolla verrattuna vain 10%:iin lukiessaan tekstinä. Videon avulla voi luoda emotionaalisen yhteyden, ja tarinankerronta toimii parhaiten brändiuskollisuuden ja -luottamuksen luomisessa. Videoita jaetaan yleisesti enemmän sosiaalisessa mediassa kuin muita sisältötyyppejä.

Lue lisää
Markkinointi

Kiinnostavan sisällön luominen sosiaalisen median alustoille

Mielenkiintoisen sisällön luominen sosiaalisen median alustoille on välttämätöntä, jotta yritykset voivat olla tekemisissä kohdeyleisönsä kanssa. Ei riitä, että julkaiset vain päivityksiä tuotteistasi tai palveluistasi - sinun on luotava sisältöä, joka kiinnittää seuraajiesi huomion ja rohkaisee heitä olemaan vuorovaikutuksessa brändisi kanssa.

Lue lisää
Markkinointi

Maksimoi videon teho helppokäyttöisten työkalujen avulla

Video on nykyään yksi tehokkaimmista markkinoijien käytettävissä olevista työkaluista. Se on tehokas tapa olla yhteydessä asiakkaisiin, lisätä bränditietoisuutta ja luoda liidejä. Videoiden luominen voi olla kuitenkin aikaa vievää ja kallista, sillä videon tuotanto on monimutkainen prosessi, joka sisältää monia vaiheita.

Lue lisää