Minutes to read:
3
January 16, 2024
lukuaika:
3
Minuuttia
16.1.2024
Digital Signage fi
Digital Signage

Mitä on Digital Signage?

Digital Signage tarkoittaa digitaalisten näyttöjen, kuten LCD-, LED- tai projisointinäyttöjen, käyttämistä dynaamisen sisällön toistamiseen. Tämä sisältö voi sisältää tekstiä, kuvia, videoita ja interaktiivisia elementtejä. Toisin kuin perinteiset staattiset kyltit, digitaaliset näytöt mahdollistavat reaaliaikaiset päivitykset ja mukauttamisen, tarjoten dynaamisen ja osallistavan tavan viestiä tietoa.

Tehokas sisäinen viestintä yksinkertaisesti touteutettuna

Kun pyritään edistämään edistämään saumatonta sisäistä viestintää ja johtamista tiedolla, digitaalinen näyttö tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun.

Näyttö voi toimia keskuksena työntekijöiden osallistamiselle näyttämällä keskeiset suorituskyvyn indikaattorit, tavoitteet ja jopa edistämällä yhteisöllisyyden tunnetta esittelemällä työntekijöitä tai tiimin saavutuksia. Yksinkertaisimmillaan näyttö on työpaikan ilmoitustaulu mutta kyky päivittää sisältöä välittömästi varmistaa, että tieto on aina ajankohtaista ja päivitettyä.

Ulkoinen viestintä

Ulkoisesti digitaalinen näyttö tarjoaa yrityksille dynaamisen keinon viestiä asiakkaiden ja asiakkaiden kanssa. Olipa kyseessä tarjousten, tuotetietojen tai brändiviestien esittely, digitaaliset näytöt kiinnittävät huomion tehokkaammin kuin perinteiset staattiset kyltit. Esimerkiksi vähittäiskaupassa digitaalinen näyttö voi vaikuttaa ostopäätöksiin edistämällä tuotteita tai korostamalla erikoistarjouksia visuaalisesti houkuttelevalla tavalla.

Niille, jotka toimivat matkailu- tai palvelualalla, digitaaliset näytöt voivat toimia vuorovaikutteisina opastimina, tarjoten reaaliaikaista tietoa tapahtumista, tarjouksista tai tilakartoista. Tämä parantaa kokonaisasiakaskokemusta ja vahvistaa brändin identiteettiä.

Johdonmukaisuus eri alustoilla

Brändit käyttävät usein erilaisia digitaalisia alustoja, sosiaalisesta mediasta verkkosivuihin ja digitaaliseen näyttöön. Johdonmukaisen brändäyksen ja viestinnän varmistaminen näillä alustoilla voi olla haastavaa, mutta se on ratkaisevaa brändin eheyden säilyttämiseksi.

Tumplaten helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit luoda ja hallinnoida sisältöä saumattomasti mistä tahansa, varmistaen brändisi yhdenmukaisen esittämisen kaikilla pinnoilla ja kaikissa kanavissa. Bookkaa ilmainen konsultaatio tänään ja katsotaan teille sopivin Digital Signage sisällöntuotannon ratkaisua.

Author

Taru Saxelin

Product Manager

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back