Minutes to read:
4
January 2, 2024
lukuaika:
4
Minuuttia
2.1.2024
Markkinointi
Digital Signage

Digital Signage trendit 2024

Vuorovaikutteiset kokemukset pitävät pintansa ja jatkavat kasvuaan maailmalla. Tähän kuuluvat kosketusnäytöt, eleohjaus ja lisätty todellisuus. Suomessa jatkuu vuorovaikutteisten digitaalisten näyttösovellusten kasvu jotka kasvattavat käyttäjien ja yritysten vuorovaikutusmahdollisuuksia.

Pilviteknologia jatkaa kasvuaan ja hallitsee alaa

Pilviteknologia jatkaa voimakasta kasvuaan ja ottaa hallinnan alasta tarjoten etuja kuten sisällön hallinnan, skaalautuvuuden, joustavuuden, sisältöjen ajoituksen ja automaation. Suurin osa alan toimijoista tarjoaa pilviteknologia ratkaisun johon on myös mahdollista integroida sisällöntuotanto työkaluja kuten Tumplate.

Tekoälyn Vallankumous MYÖS Digitaalisissa opasteissa ja infonäytöissä

Tekoäly, eli keinotekoinen älykkyys, voi auttaa digitaalisia näyttöjä tulemaan älykkäiksi ja personoiduiksi.

Esimerkiksi kuvittele digitaalinen näyttö kaupassa. Tekoälyn avulla se voi nähdä, kuka on kaupassa ja mitä he yleensä ostavat. Joten sen sijaan, että näyttäisi kaikille saman asian, näyttö voi ehdottaa personoituja tuotteita joita kaupassa kävijät yleensä ostavat.

Tällä tavalla tekoäly tekee digitaalisista näytöistä henkilökohtaisempia ja lähestyttävämpiä.

AI sisällöntuotantotrendillä on potentiaalia mullistaa Digital Signage alaa tuomalla personointia ja tehokkuutta sisällön luomiseen ja hallintaan. Tekoälyn nopeasti omaksuvat yritykset todennäköisesti pysyvät kilpailukykyisinä ja pystyvät tarjoamaan houkuttelevampaa ja kohdennetumpaa viestintää digitaalisten opasteidensa kautta.

Vuorovaikutteiset näytöt mahdollistavat itsepalvelun

Vuorovaikutteiset näytöt eli kosketusnäytöt ovat kasvussa, jo kaikille tutut erilaiset kosketusnäytöt antavat käyttäjille mahdollisuuden osallistua sisältöön itsenäisesti tutulla tavalla. Vuorovaikutteiset näytöt ovat yleistyneet parkkihalleissa, itsepalvelukassoilla ja yritysten auloissa.

Yksi jo normiksi muodostuneista tavoista hödyntää vuorovaikutteisuutta on käyttää QR-koodeja joilla yritykset voivat tarjota suoran pääsyn verkkosisältöön, ja esimerkiksi sitouttaa asiakkaita eksklusiivisilla tarjouksilla, yksinkertaistaa tapahtumien rekisteröintiä, digitaalisoida ruokalistat kontaktittomia kokemuksia varten tai kerätä arvokasta palautetta kyselyjen avulla.

Vuorovaikutteisten laitteiden kasvua voi kuitenkin hidastaa kosketusnäyttölaitteiden korkea hinta, vaikka laitteiden ja sisältöjen kysyntä on kasvussa.

Pinnan alla pöhisee

Kestävyys ja energiatehokkuus: Maailmanlaajuisesti korostetaan kestävyyttä, ja digitaaliset näytöt eivät ole poikkeus. Energiatehokkaat näytöt, kierrätysmateriaalien käyttö ja ympäristöystävälliset käytännöt voivat yleistyä. Suomessa ympäristövastuun korostaminen voi vaikuttaa näiden suuntausten kehittymiseen.

Integraatio e-kaupan kanssa: Digitaalisten näyttöjen integrointiin e-kaupan toiminnallisuuksiin liittyy kasvava trendi maailmanlaajuisesti. Suomessa, missä verkkokauppa on vahvaa, digitaaliset näytöt toimivat sillanrakentajina fyysisen ja verkkokaupan kokemusten välillä.



Hyödynnä trendejä Tumplaten kanssa

Käyttäjäystävällinen alustamme yhdessä innovatiivisten ominaisuuksiemme kanssa vastaa alan muovaamiin trendeihin. Tumplaten helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla voit luoda ja hallinnoida sisältöä saumattomasti mistä tahansa, varmistaen brändisi yhdenmukaisen esittämisen kaikilla pinnoilla ja kaikissa kanavissa. Bookkaa ilmainen konsultaatio tänään ja katsotaan teille paras Digital Signage sisällöntuotannon ratkaisua.

Author

Taru Saxelin

Product Manager

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back