Minutes to read:
3
January 9, 2024
lukuaika:
3
Minuuttia
9.1.2024
Digital Signage fi
Digital Signage

Miten teen Digital Signage sisältöjä?

Olipa kyse sitten vähittäiskaupasta, yritysympäristöistä, julkisista tiloista tai tapahtumista, onnistunut sisältö on selkeää, visuaalisesti houkuttelevaa ja relevanttia. Omaksu strateginen lähestymistapa keskittymällä yksinkertaisuuteen, johdonmukaisuuteen ja vuorovaikutteisuuteen luodaksesi vaikuttavaa sisältöä, joka resonoi ja saavuttaa tavoitteensa.

Digital Signage sisällön suunnittelu

Sisältöä suunnitellessasi on tärkeää varmistaa, että teksti ja visuaaliset elementit pysyvät luettavina eri näyttökokojen ja resoluutioiden välillä. Tämä on erityisen tärkeää infonäytöille, joita katsotaan eri etäisyyksiltä.

Säilytä johdonmukaisuus suunnittelemalla sisältö oikeassa suhteessa, tyypillisesti 16:9 tai 9:16. Varmista oikea resoluutio laadukkaiden ja selkeiden visuaalien varmistamiseksi. Tämä on erityisen tärkeää keskusteltaessa LED-valoseinistä ja muista suurista digitaalisista näytöistä, jotka ovat tulleet yhä yleisemmiksi toimistoissa ja julkisissa tiloissa.

Brändiohjeiden noudattaminen on kriittistä kaikilla kanavilla. Usein unohtuu, että brändimme koetaan hyvin sirpaloituneesti, jolloin on kriittistä, että katsoja tunnistaa brändin yhdellä vilkaisulla. Brändin johdonmukainen esittäminen varmistaa sen, että katsojat voivat helposti tunnistaa brändisi riippumatta siitä, missä ympäristössä tai miten nopeasti he kohtaavat sen.

Näkyvyyden ja osallistumisen parantaminen

Vältä sekavuutta käyttämällä yksinkertaisia ja tiiviitä sisältöjä; jos sisältöä on liikaa, voi katsojan mielenkiinto helposti lopahtaa. Onkin hyvä ottaa huomioon, missä ympäristössä näyttö on, eli onko tila sellainen, jossa odotetaan ja katsojilla on aikaa seurata pidempiä sisältöjä esimerkiksi odotustilassa tai aulassa, vai kävelläänkö näytöstä vain nopeasti ohi. Päivitä ja vaihda sisältöä säännöllisesti, niin pidät katsojan kiinnostuneena ja osallistuneena.

Noudattamalla näitä periaatteita voit luoda digitaalista näyttösisältöä, joka täyttää laatustandardit eikä ainoastaan viesti tehokkaasti monimuotoiselle yleisölle eri ympäristöissä.

Voimme myös hoitaa koko paketin puolestasi. Tumplaten brändinlukittu sisällönluontiympäristö huolehtii kuvasuhteista ja miettii videon oikean video pituuden. Syötä vain tekstit ja kuvat, ja saat upeaa, brändimukautettua videosisältöä digitaalisille pinnoille. Klikkaa tästä ja varaa ilmainen konsultaatio tiimimme kanssa!

Author

Taru Saxelin

Product Manager

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back