Minutes to read:
3
May 16, 2023
lukuaika:
3
Minuuttia
16.5.2023
Markkinointi
Markkinointi

Kuinka brändivideo voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoista

Brändivideot ovat yksi tehokkaimmista tavoista erottua kilpailijoista ja luoda vahva brändi-imago. Brändivideo on visuaalinen esitys yrityksen tarinasta, arvoista ja tuotteista tai palveluista. Brändivideon tarkoitus on auttaa asiakkaita ymmärtämään yrityksen ainutlaatuisuus. Brändivideo pysäyttää myös somen käyttäjän tehokkaammin, kuin pelkkä kuva tai teksti. Kurkkaa tästä yrityksiä, jotka luottavat jo Tumplateen.

Brändivideo voi olla lyhyt mainosvideo, joka esittelee yrityksen tuotteen tai palvelun ominaisuuksia ja etuja. Se voi olla myös pidempi dokumentti, joka kertoo vaikkapa yrityksen historiasta, perustajien taustoista ja siitä, miten nykyiseen pisteeseen on päästy. 
Yritysten käyttöön suunnitellut videot voivat olla hyvin monipuolisia. Ne voivat sisältää animaatioita, haastatteluja, musiikkia ja muita elementtejä. Tärkeintä on kuitenkin se, että videot välittävät yrityksen viestin selkeällä sekä brändin visuaalin mukaisella tavalla. Näissä asioissa me täällä Tumplatella autamme sinua. Voit pyytää oman demosi tästä.

Mitä brändivideoiden tekeminen maksaa?

Brändivideon tekeminen saattaa olla erittäin hintavaa, mikäli lyhyetkin some-videot täytyy ostaa ulkopuoliselta tekijältä. Nykyään on onneksi paljon edullisia sekä yksinkertaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat laadukkaita videoita kohtuullisella hinnalla. Tumplaten hinnoittelua pääset katsomaan tästä. 

Miksi brändivideot ovat tehokkaampia kuin perinteinen mainonta tai kuvat?

Brändivideot ovat nousseet viime vuosina yhä suositummaksi markkinointikeinoksi. Perinteinen mainonta on edelleen tärkeää, mutta brändivideoilla on monia etuja perinteiseen mainontaan verrattuna.
Ensinnäkin, brändivideot tarjoavat mahdollisuuden luoda vahvempi tunneside asiakkaan sekä brändin välille. Videoilla voidaan kertoa tarinoita, näyttää tuotteiden käyttöä tai esitellä yrityksen arvoja ja missiota. Tämä auttaa kuluttajaa tuntemaan yrityksen henkilökohtaisemmaksi ja näin ollen hän on valmis sitoutumaan siihen enemmän.
Toiseksi
, brändivideoilla on potentiaalia tavoittaa laajempi yleisö kuin perinteisellä mainonnalla. Sosiaalisen median algoritmit suosivat videoita, joten niitä jaetaan helpommin eteenpäin kuin pelkkiä tekstimainoksia tai kuvia. Lisäksi videoiden jakaminen eri some-kanavissa voi kasvattaa niiden näkyvyyttä entisestään.
Kolmanneksi, brändivideot ovat usein pidempikestoisia kuin perinteiset mainokset. Tämän ansiosta ne antavat mahdollisuuden syventyä aiheeseen enemmän ja tarjota lisätietoa tuotteesta tai palvelusta. Pitkät videot voivat myös olla hyvä tapa rakentaa brändiä ja vahvistaa sen asemaa markkinoilla. Pidempien videoiden jakelu tulee miettiä tarkoin, sillä kaikki kanavat eivät suosi pitkiä videoita, mutta näin saadaan monikanavainen markkinointi mukaan kuvioihin. 
Neljänneksi
, brändivideoilla on potentiaalia luoda parempaa asiakaskokemusta. Hyvin toteutettu video voi auttaa kuluttajaa ratkaisemaan ongelmia tai vastata kysymyksiin nopeasti ja helposti. Tämä lisää asiakastyytyväisyyttä ja saattaa jopa johtaa lisämyyntiin.

Kaiken kaikkiaan brändivideot tarjoavat tehokkaan tavan markkinoida yritystäsi tai tuotettasi. Ne voivat auttaa luomaan vahvemman tunnesiteen kuluttajan kanssa, tavoittamaan laajemman yleisön ja parantamaan asiakaskokemusta. Lisäksi niiden monipuolisuus antaa mahdollisuuden löytää juuri oikea tavan viestiä haluttua sanomaa.

Tumplaten avulla teet kaiken tämän nopeasti, ilman visuaalisen suunnittelun erityistaitoja! Kysy lisää täältä. 

Etkö ole vieläkään varma, kannattaako brändivideot ottaa osaksi omaa markkinointia?

Jos haluat erottua kilpailijoista markkinoilla ja luoda vahvan brändi-imagon, suosittelemme lämmöllä brändivideoiden tekemistä. Brändivideot auttaavat sinua välittämään yrityksesi viestin selkeällä tavalla ja lisäämään asiakkaiden luottamusta sekä kiinnostusta tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan. Tumplaten avulla teet kaiken tämän vaivatta.

Author

Taru Saxelin

Product Manager

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back