Minutes to read:
4
April 6, 2023
lukuaika:
4
Minuuttia
6.4.2023
Marketing
Sosiaalinen media

Kuinka usein sosiaalisessa mediassa tulisi julkaista?

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita sosiaalisen median markkinoijilla ja sisällöntuottajilla on "kuinka usein minun pitäisi julkaista kullakin alustalla ?" Tähän ei ole yhtä vastausta, koska julkaisutaajuus eri sosiaalisilla medioilla vaihtelee alustan ja kohdeyleisön mukaan.
Tässä on opas, joka auttaa optimoimaan sisältömarkkinointituloksia eri sosiaalisilla medioilla.

Huomaa: Nämä ovat suositeltuja keskiarvoja useilta sosiaalisen median asiantuntijoilta ja sisältöaikataulutustyökaluyrityksiltä. Sinun ei tarvitse olla läsnä kaikilla sosiaalisen median alustoilla tai keskittyä kaikkiin niistä. Suosittelemme, että valitset vähintään yhden tai kaksi alustaa, joilla noudatat suositeltua optimaalista "parasta" sisällön määrää.

Kuinka usein julkaista Facebookissa?

Liian usein julkaiseminen Facebookissa voi johtaa vähentyneeseen osallistumiseen ja jopa vahingoittaa tavoittavuuttasi. Ideaalinen julkaisutaajuus Facebookissa on yksi julkaisu päivässä tai vähintään 3-4 kertaa viikossa. Muista julkaista eri vuorokauden aikoina tavoittaaksesi erilaiset yleisöt.

Vähimmäisvaatimus: kerran viikossa.
Parannus: 3 kertaa viikossa.
Paras: kerran päivässä.

Kuinka usein julkaista Instagramissa?

Instagram on erittäin visuaalinen alusta, joka on ihanteellinen valokuvien ja videoiden jakamiseen, ja parasta on vaihdella sisällön tyyppiä. Liian usein julkaiseminen Instagramissa voi johtaa väsymykseen ja vähentyneeseen osallistumiseen. Ideaalinen julkaisutaajuus Instagramissa on julkaista kerran päivässä syötteessä tai vähintään 3-4 kertaa viikossa. Instagramin algoritmi suosii tilejä, jotka julkaisevat johdonmukaisesti ja vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa, joten älä unohda kommentoida ja vastata kommentteihin. Instagram Stories on nopeampi reaktiivisempi alusta jonne voi postata vapaammin.

Instagram-syöte:
Vähimmäisvaatimus: kerran viikossa.
Parannus: 3 kertaa viikossa.
Paras: kerran tai kahdesti päivässä.

Kuinka usein julkaista TikTokissa?

TikTok on erittäin suosittu videoiden jakamisalusta, josta on tullut yhä tärkeämpi sosiaalisen median markkinoinnissa. Saavuttaaksesi mahdollisimman suuren yleisön TikTokissa, suosittelemme, että julkaiset vähintään kerran päivässä, mutta enintään neljä kertaa päivässä. Algoritmi suosii sitouttavaa sisältöä, joten on tärkeää luoda korkealaatuisia videoita, jotka resonoi kohdeyleisösi kanssa. Suosittujen hashtagien käyttäminen ja trendaavien haasteiden osallistuminen voivat myös auttaa lisäämään sisältösi näkyvyyttä.

Vähimmäisvaatimus: kerran päivässä.
Paras: 3 kertaa päivässä.

Kuinka usein julkaista LinkedInissä?

LinkedIn on ammatillinen verkostoitumisalusta, joka on aktiivisimmillaan työaikoina. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme julkaisemaan 1-2 kertaa päivässä arkipäivisin. Varmista, että jaat arvokasta ja informatiivista sisältöä, joka on relevanttia kohdeyleisöllesi, ja kannusta tiimisi jäseniä osallistumaan sisältöön.

Vähimmäisvaatimus: kerran viikossa.
Optimaalinen: joka arkipäivä.

Kuinka usein julkaista Pinterestissä?

Pinterest on visuaalinen löytöalusta, joka on ihanteellinen tuotteiden ja palveluiden edistämiseen sekä ohjeiden sisällön jakamiseen. Toisin kuin muilla sosiaalisen median alustoilla, Pinterestin algoritmi palkitsee säännöllisyydestä ja julkaisutiheydestä, joten on tärkeää pitää säännöllinen julkaisuaikataulu. Visuaalisesti upeiden pinien luominen ja niiden optimointi relevantilla avainsanoilla voivat myös auttaa parantamaan näkyvyyttäsi alustalla.

Vähimmäisvaatimus: kerran päivässä.
Paras: 3–5 Pin-päivitystä päivässä.
Optimaalinen: 10–25 Pin-päivitystä päivässä.

Kuinka usein julkaista Twitterissä?

Twitter on nopeatempoinen alusta. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suosittelemme tweettaamaan 3–6 kertaa päivässä, aamun, iltapäivän ja illan välillä. Voit myös tweetata useammin, jos sinulla on tuoreita uutisia tai osallistut live-tapahtumaan, erityisesti jos vuorovaikutat yleisösi kanssa.

Kuitenkin, sosiaalisen median postaaminen on enemmän laatua kuin määrää. On tärkeää julkaista säännöllisesti pysyäksesi yhteydessä yleisöösi, mutta postauksiesi laatu on aina tärkeämpää kuin määrä.

Vähimmäisvaatimus: kerran päivässä.
Paras: 3– 6 tweettiä päivässä.
Optimaalinen: 15 tweettiä päivässä.

Miksi Tumplate on loistava sosiaalisen median sisällöntuottajalle?

Sosiaalisen median markkinointipäälliköt ja sisällöntuottajat voivat helposti luoda korkealaatuista digitaalista sisältöä nopeasti useille eri kanaville. Sinun ei tarvitse aloittaa suunnittelua, vaan keskittyä vain siihen, mitä haluat sanoa, Tumplate huolehtii siitä, että liikkuva sisältö ja brändi näyttävät aina hyvältä. Sosiaalisen median sisällön tuottamisen skaalaaminen helpottuu huomattavasti Tumplaten avulla.



Kokeile Tumplate videotyökalua 14 päivän ajan, bookka demo -> 

Author

Katja Presnal

CMO of Tumplate

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back