Minutes to read:
2
April 6, 2023
lukuaika:
2
Minuuttia
6.4.2023
Marketing
Sosiaalinen media

Löydä videon voima sitouttamisen ja konversioiden kasvattamiseen

Videon huomioarvo on merkittävästi korkeampi kuin yksittäisen still-kuvan. Syy tähän löytyy siitä, miten aivomme käsittelevät ärsykkeitä, videot sitouttavat useita aisteja ja ovat jättävät isomman muistijäljen.

Katsojat muistavat 95% viestistä, kun he katsovat sen videolla verrattuna vain 10%:iin lukiessaan tekstinä. Videon avulla voi luoda emotionaalisen yhteyden, ja tarinankerronta toimii parhaiten brändiuskollisuuden ja -luottamuksen luomisessa. Videoita jaetaan yleisesti enemmän sosiaalisessa mediassa kuin muita sisältötyyppejä. Databoxin kyselyssä lähes 60% markkinoijista sanoi videon lisäävän sitoutumista. Video saa meidät pysähtymään skrollaamisessa, toisin kuin valokuvat. Tämän vuoksi sosiaalisen median alustat painottavat videosisältöä - he haluavat pitää käyttäjät alustallaan.

Miksi markkinoijat suosivat videota?

Yksinkertaisesti sanottuna: video myy enemmän.

Tumplaten kyselyn mukaan 93% markkinointipäälliköistä sanoo videosisällön olevan tärkeä osa hyviä tuloksia. Asiakkaamme ovat lisänneet sosiaalisen median videosisältöä ja sitoutumista yli 200%, mikä on johtanut merkittävään myynnin kasvuun. Wyzowlin tutkimuksen mukaan 84% ihmisistä sanoo ostaneensa tuotteen tai palvelun katsomalla brändin videota.

69% ihmisistä sanoo, että he mieluummin katsoisivat lyhyen videon saadakseen tietoa uudesta tuotteesta tai palvelusta. Cisco raportoi, että vuonna 2022 verkkovideoiden suoratoisto ja lataukset muodostavat 82% kaikesta internetliikenteestä.

Voit luoda videoita helposti Tumplaten videotyökalun avulla

Liikkuvan sisällön tuottaminen Tumplaten avulla on hauskaa, tehokasta ja vaivatonta, ja sinulla on rajattomasti mahdollisuuksia luoda liikkuvaa sisältöä helposti. Voit käyttää olemassa olevia brändielementtejäsi ja anna Tumplaten hoitaa loput!


Kokeile Tumplatea 14 päivää ilmaiseksi, varaa aika ja laitetaan brändillesi Tumplate ympäristö pystyyn!

Author

Katja Presnal

CMO of Tumplate

Ready to try out Tumplate?
Book a demo here!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää?
Kerromme mielellämme lisää.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Back
Back